top of page

Ole Stolberg, Daglig leder

Ole har læst på Haderslev Pædagogseminarium og har tidligere været ansat på Mærsk og Rønhoved Skolehjem.

Ole startede i Blæksprutterne i 2005, da han netop havde fået god-kendt en førtidspension p.g.a. en diskoprolaps i ryggen. Ole var frivillig i nogle år, inden han i 2009 blev formand for bestyrelsen. Ole blev i 2011 ansat som daglig leder.

Ole er 60 år og har 3 døtre, 5 børnebørn og hundene Bella og Troja.

Ole arbejder både i og udenfor foreningen. Han sørger for, at foreningen lever op til sit potentiale med forskelligt frivilligt arbejde, året rundt. Han sørger også for sponsorer og at synliggøre foreningen. Ole står i spidsen for alle foreningens aktiviteter, frivilligt arbejde og frivillige.

Tine.jpg

Carina Berg, Kontoransvarlig

Carina er uddannet fra Sønderborg Handelsskole og har også en HF bag sig. Carina startede i praktik i Blæksprutterne i 2009, og fortsatte derefter som frivillig. Carina har i en periode været bestyrelsesmedlem i Blæksprutterne, og blev i 2011 ansat på kontoret.

Carina er 37 år. Hendes store kærlighed er i øjeblikket hendes hund, Bongo.

Carina interesserer sig for grafisk design, fotografering og frivilligt arbejde. I fritiden er Carina pindsvineplejer.

Carina arbejder på kontoret med regnskab, hjemmesiden, medlemsbladet m.m, men er også tovholder og arrangør for en del af foreningens aktiviteter. 

Tine Callesen, Projektleder

Tine er uddannet fra Sønderborg Handelsskole. 

Tine har været frivillig i Blæksprutternen on off siden 2006. I 2016 tog det frivillig arbejdet rigtigt fat da hun begyndte at hjælpe til fælles spisning, hjælpende hænder. I 2018 Fik Tine øjnene op for glas og blev meget interesseret kunsten ved glas. 

Tine bor med mand Rene og 3 drenge Mikkel - Vicktor - Thais i Stubbæk ved Aabenraa Hunden Loui og katten Kazoka. Tines interesser er familieliv, veninder, bage, kreative pynt, Gåture og Fitness. og hendes søsterens heste. 

I blæksprutterne har Tine ansvar for NY HVERDAG projekt. Holder styr på Kreative værksteder. Og tovholder for det store loppemarked som vi afholder 2 gange årligt. og hvor der ellers er brug for hjælp.  

bottom of page