top of page

LYDAVISEN

 

Lydavisen er en forening af lokale ildsjæle, der hver uge indtaler lokale nyheder på CD. Foreningen Lydavisen er ikke relateret til Blæksprutterne. Blæksprutterne står kun for udbringelse af Lydavisen.

Lydavisen er gratis for alle borgere i Sønderborg Kommune, der er svagtseende eller blinde.

Læs mere om Lydavisen HER.

 

Arbejdsopgaver: Du henter Lydavisen i Blæksprutterne, på Skovvej 4.

Du ved på forhånd hvilken af de 4 ruter du skal køre; Sundeved, Sønderborg, Sydals eller Nordborg. Du tæller hvor mange adresser der er på dine kort, og tager det tilsvarende antal Lydaviser. Du kører ud med alle Lydaviserne og afleverer dem i postkasserne på adresserne. Der er ca. 25-30 Lydaviser pr. rute.

Kortene skal du aflevere i Blæksprutterne inden næste torsdag (medmindre det er dig, der skal køre ruten igen). Du bestemmer selv om du vil køre selv, eller have en "løber" med. 

 

Vi mangler i øjeblikket en fast chauffør til Sundeved-ruten. Ruten går igennem Dybbøl, Nybøl, Vester Sottrup, Gråsten, Rinkenæs og Broager.

 

Arbejdstid:  Lydavisen bliver leveret til Blæksprutterne hver torsdag omkring kl. 15:00. 

Du kan vælge at køre torsdag eftermiddag/aften, eller fredag inden aften.

 

Dine kvalifikationer: Du har kørekort og egen bil. Du kan læse et kort, eller gøre brug af GPS. Du er imødekommende - flere af Lydavisens modtagere står klar ved postkassen for at tage imod avisen hver uge. 

 

OBS! Vi gør opmærksom på, at dette er et ulønnet, frivilligt arbejde. Du underskriver ikke en kontrakt, og kan til enhver tid forlade jobbet. "Lydavisen" er et frivilligt projekt under Foreningen Blæksprutterne, hvorigennem du vil være forsikret. 

Du får udleveret et benzinkort, hvor du kan tanke for 100 kr. for hver rute du kører.

bottom of page