top of page

DEN MOBILE IT SERVICE

 

Arbejdsopgaver: Besøge borgere i deres eget hjem. Borgerne er ældre, der ikke er trygge ved - eller har forstand på - computere, tablets og smartphones.

Ofte handler det om email, at installere en printer, finde rundt på facebook, læse en besked, indtaste kontakter i telefonen, eller bare problemer med at komme på nettet.

 

Arbejdstid:  Vi aftaler en tid med borgeren som passer dig og en partner.

Du bestemmer selv hvor mange timer du vil være frivillig. Nogle er med hver uge, andre én gang om måneden, andre nogle gange om året.

 

Dine kvalifikationer: Du behøver ikke være en IT-ekspert. Ofte er der tale om opgaver som du kan løse med almindelig computer-viden. Du får at vide på forhånd hvad opgaven er, så du har mulighed for at sige fra, hvis du ikke mener at kunne løse den.

 

Vi tilbyder: Spændende arbejdsopgaver hos mange forskellige mennesker. Godt sammenhold og søde arbejdskollegaer. Vi har en bærbar computer med internet som du kan medbringe ved behov.

 

OBS! Vi gør opmærksom på, at dette er et ulønnet, frivilligt arbejde. Du underskriver ikke en kontrakt, og kan til enhver tid forlade jobbet. "Den Mobile IT service" er et frivilligt projekt under Foreningen Blæksprutterne, hvorigennem du vil være forsikret.

bottom of page