top of page

Hvornår åbner Blæksprutterne igen?

Regering har fastslået, at foreninger skal holde lukket til og med 8. juni.

Hvis du har undret dig over hvorfor der er biler parkeret foran Skovvej 4, så er det fordi de fleste ansatte og praktikanter ER på arbejde. De gør rent og ordner have.

Fra d. 2. juni åbner Blæksprutterne et showroom på Perlegade. Her er vi maks. 2 personer "på vagt" af gangen. Vi udstiller med alle vores frivillige projekter og kreative fag. Vi håber at kunne tiltrække nye medlemmer og frivillige ved at gøre opmærksom på vores mange spændende tilbud.

Meningen var, at vi ville flytte HELE Blæksprutterne i perioden hen over sommeren - altså inklusiv vores daglige mødested, så vi alle sammen mødtes på Perlegade. Desværre har coronaen midlertidigt sat en stopper for dette, og når vi åbner d. 2. juni er det kun for de, der er "på vagt".

Vi håber at kunne åbne for vores daglige mødested igen d. 8. juni. Følg med her på siden, eller i vores facebook-gruppe.

Featured Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page