top of page

Foredrag med Peter Mygind og mor

21_03_15_12_44_50_org__MG_5171_mygind-555x514.jpg

FOREDRAG 1 - Peter Mygind

Arbejdsglæde og det gode liv – social ansvarlighed er vejen frem.

Vi bruger størstedelen af vores vågne tid på at arbejde. Derfor er det afgørende, at vores arbejdsliv hænger sammen med, hvad der for os hver især er et godt liv – og omvendt. Det er ikke nødvendigvis let at skabe arbejdsglæde og få det gode liv til at hænge sammen, men ikke desto mindre er det vigtigt. Vi er selv ansvarlige for vores liv og for at skabe et liv, der giver os glæde. Ingen andre kan gøre det for os.

Peter fortæller i dette foredrag om, hvordan vi skaber forandring og går glade på arbejde. Han sætter fokus på nødvendigheden i at kigge indad og betragte vores egen individuelle livstilgang – derudover på vigtigheden i at styrke vores sociale kompetencer samt vigtigheden i at inkludere alle menneske i samfundet.

 Dette foredrag er både humoristisk og alvorligt. Peter bruger massevis af eksempler fra sit eget liv, krydret med en god portion selvironi, hvilket alt sammen tilbyder håb og motivation til at skabe et liv med mere glæde.

Pris:  Gratis for medlemmer / BHJ Kultursalen, Ahlmannsparken, Gråsten / 25. marts. kl. 19:00

FOREDRAG 2 - Peter Mygind & Jytte Abildstrøm

 Et familieliv på de skrå brædder

De to folkekære skuespillere, Peter Mygind og Jytte Abildstrøm, har som søn og mor en familiehistorie, der ikke minder om de flestes. I dette personlige og underholdende foredrag tager de publikum med en rejse fyldt med minder og farverige fortællinger; fra Jyttes debut som skuespillerinde og hendes liv på scenen, til moderskabet og tiden i familiehjemmet i Charlottenlund, hvor døren altid var åben, alle velkomne og mange festlige aftener er blevet afholdt; til Peters tidlige debut som skuespiller på Riddersalen, der bragte mange lærerige oplevelser med sig og banede vejen for hans liv som skuespiller. Men Peter og Jyttes foredrag er også en kærlig reminder om at passe på familien på tværs af generationer, selv når kløften imellem kan synes bred. Derudover er foredraget en humoristisk og inspirerende fortælling om at få alt det bedste ud livet, om at vende perioder med modgang til medgang, om glæden ved familien og en stor kærlighed til livet.

 

Pris:  Gratis for medlemmer / BHJ Kultursalen, Ahlmannsparken, Gråsten / 25. marts. kl. 19:00

BESTIL BILLETTER

Kontakt Blæksprutterne

Pr. telefon: 74431802

Pr. mail: bskovvej@gmail.com

eller på kontoret i Blæksprutterne.

Gratis for kontingent betalende medlemmer af Blæksprutterne.

Et årskontingent koster 125,- kr.

Pris ikke medlemmer 250,- kr.

 

OBS!

Vi modtager MobilePay, bankoverførsel og kontanter.

Vi modtager ikke dankort.

bottom of page